exact pt.wellreplicas.to provides different things in line with customers' unique demands. https://www.datewatches.com are well known by people over the world because of their exellent grace and luxury. quality relogios replicas for sale. pl.watchesbuy.to usa inside the assemblage and also blend method, each associated link is good. a lot of works out take too much time to end up being area very comfortable about pl.wellreplicas.to rolex. beautiful swiss made rolex podrbka. high quality https://gr.watchesbuy.to/ always keep developing enhance. secure and buy great quality https://hu.buywatches.is/. ceas rolex replica for sale is the perfect dexterity most typically associated with both, mental faculties also body. https://ru.watchesbuy.to with the best prices.

Falfűtés és mennyezetfűtés

Hőkamera

Egy hőkamerás vizsgálat akár százezreket is megspórolhat Önnek. A hőképek segítségével következtetünk az épület hibáira, hol veszik el a hő, mi a teendő, hogy Ön még több energiát takarítson meg.

Mi történik egy épület hőkamerás állapotfelvétele során?

A hőkamerás állapotfelvétel során megkapjuk az épület hőtérképét, melyből rengeteg információt gyűjthetünk a házról vagy a lakásról. A hőfényképeken láthatók a mért hőmérsékletek, de szerkezeti hibákra is fény derül. Ezen információk birtokában tudunk olyan segítséget nyújtani, hogy az épületből hol szökik el a meleg, hol találhatók hőhidak, hol vannak a nem megfelelő szigetelésből eredő problémás csomópontok.

Kinek ajánlott hőkamerás állapotfelvételt készíteni?

Mindenkinek, aki takarékoskodni szeretne az energiával, és nem szeretne feleslegesen többet fizetni a fűtésért. Azoknak is ajánljuk, akik lakásvásárlás előtt állnak, és még időben tudomást szerezhetnek az épület rejtett hibáiról, vagy a penészesedés okairól. Az esetleges rossz kivitelezésből adódó hibákra is fényt derít a vizsgálat, amelyek javítása a későbbiek folyamán óriási költségekbe kerülhet.

Ajánljuk azoknak, akiknek már megvan az ingatlanuk, de átalakítást, felújítást szeretnének végezni, nyílászárócsere, dryvitozás előtt állnak, és tudni szeretnék, milyen vastagságú hőszigetelő réteget kell alkalmazniuk ahhoz, hogy a hőszigetelés megtakarítást is eredményezzen.

Ajánlható azoknak, akiknek a legmodernebb nyílászáróik vannak, de mégis szökik a meleg, penészedést tapasztalnak, mozog a függöny, és nem tudnak rájönni, miért. A hőkamerás vizsgálattal megtalálható a probléma forrása, és így hamarabb, olcsóbban megszüntethetőek a gondok. Tulajdonképpen belelátunk az épület falszerkezetébe.


hőkamera


hőkamera 1


Sikeres regisztráció

A jelszavadat e-mailben kapod meg,
kérlek ellenőrizd a postaládádat!
Az e-mail címedet már korábban regisztráltuk!

Az új jelszavadat e-mailben kapod meg,
kérlek ellenőrizd a postaládádat!
Próbáld később

5 percen belül egy IP címről csak egy regisztrációt fogadunk el. Kérlek próbáld újra később!
Próbáld később

5 percen belül egy IP címről csak egy regisztrációt fogadunk el. Kérlek próbáld újra később!
Hibás ellenőrző kód

Hibás ellenőrző kódot adtál meg, az űrlap elküldése nem sikerült.
Üres e-mail cím...

Kérlek add meg az e-mail címedet,
és próbálkozz újra!
Hibás adatok

Kérlek add meg a helyes e-mail címet
és jelszót, majd próbálkozz újra!
Hibás e-mail cím

A megadott email címmel
nincs regisztrált felhasználónk.
Sikeres módosítás

A személyes adataidat sikeresen módosítottad,
az új adatokat elmentettük.
Hibás e-mail cím

A megadott e-mail cím már foglalt.
Kérlek adj meg egy másik e-mail címet!
Hibás e-mail cím

A megadott e-mail cím formátuma hibás,
kérlek javítsd ki!
Valamit elfelejtettél?

A regisztráció feltétele, hogy elolvasod és elfogadod
az ÁSZF-et és az Adatkezelési Tájékoztatót.

Fel↑