FALFŰTÉS

ZIMENT KFT.

Falfűtés hőkamera

Egy hőkamerás vizsgálat akár százezreket is megspórolhat Önnek. A hőképek segítségével következtetünk az épület hibáira, hol veszik el a hő, mi a teendő, hogy Ön még több energiát takarítson meg.

Mi történik egy épület hőkamerás állapotfelvétele során?

A hőkamerás állapotfelvétel során megkapjuk az épület hőtérképét, melyből rengeteg információt gyűjthetünk a házról vagy a lakásról. A hőfényképeken láthatók a mért hőmérsékletek, de szerkezeti hibákra is fény derül. Ezen információk birtokában tudunk olyan segítséget nyújtani, hogy az épületből hol szökik el a meleg, hol találhatók hőhidak, hol vannak a nem megfelelő szigetelésből eredő problémás csomópontok.

Kinek ajánlott hőkamerás állapotfelvételt készíteni?

Mindenkinek, aki takarékoskodni szeretne az energiával, és nem szeretne feleslegesen többet fizetni a fűtésért. Azoknak is ajánljuk, akik lakásvásárlás előtt állnak, és még időben tudomást szerezhetnek az épület rejtett hibáiról, vagy a penészesedés okairól. Az esetleges rossz kivitelezésből adódó hibákra is fényt derít a vizsgálat, amelyek javítása a későbbiek folyamán óriási költségekbe kerülhet.

Ajánljuk azoknak, akiknek már megvan az ingatlanuk, de átalakítást, felújítást szeretnének végezni, nyílászárócsere, dryvitozás előtt állnak, és tudni szeretnék, milyen vastagságú hőszigetelő réteget kell alkalmazniuk ahhoz, hogy a hőszigetelés megtakarítást is eredményezzen.

Ajánlható azoknak, akiknek a legmodernebb nyílászáróik vannak, de mégis szökik a meleg, penészedést tapasztalnak, mozog a függöny, és nem tudnak rájönni, miért. A hőkamerás vizsgálattal megtalálható a probléma forrása, és így hamarabb, olcsóbban meg-szüntethetőek a gondok. Tulajdonképpen belelátunk az épület falszerkezetébe.

Falfűtés hőkamera 1
Falfűtés hőkamera 2