exact pt.wellreplicas.to provides different things in line with customers' unique demands. https://www.datewatches.com are well known by people over the world because of their exellent grace and luxury. quality relogios replicas for sale. pl.watchesbuy.to usa inside the assemblage and also blend method, each associated link is good. a lot of works out take too much time to end up being area very comfortable about pl.wellreplicas.to rolex. beautiful swiss made rolex podrbka. high quality https://gr.watchesbuy.to/ always keep developing enhance. secure and buy great quality https://hu.buywatches.is/. ceas rolex replica for sale is the perfect dexterity most typically associated with both, mental faculties also body. https://ru.watchesbuy.to with the best prices.

Falfűtés és mennyezetfűtés

ZIMENT® FALFŰTÉS PANEL

A korszerű fűtés egyik megoldási lehetősége a fűtő-hűtő panel. A panel a gipszkarton burkolat alatt van elhelyezve, így az nem zavarja a helyiség esztétikáját. A panel, fűtési és hűtési üzemmódban is alkalmazható. Alacsony hőmérsékletű vízzel / 18-40 °C / működtethető, ennek megfelelően kíméli az épület szerkezeteket. Az alacsony víz hőmérséklet miatt jó hatásfokú kazánnal, fűtő-hűtő berendezéssel építhető össze, mint például kondenzációs kazán, napkollektor, hőszivattyú. A fűtő-hűtő panel egyaránt alkalmazható új építésű, illetve felújításra kerülő épületek fűtésére, hűtésére.

Természetesen kihasználható ez az előny a lakások, családi házak, irodák, és ezen túlmenően szállodák, üzletek, galériák, uszodák, templomok, exkluzív belsőépítészeti megoldások elegáns kivitelezésére. A lakótér alacsonyabb hőmérséklete pozitívan hat a vegetatív idegrendszerre, az ember közérzetileg frissebbnek érzi magát és nő az agy teljesítőképessége. Orvosi szempontból figyelemre méltó, hogy falfűtésnél a helyiségek porterhelése jelentősen csökken a légventilláció hiánya miatt. Ha fűtés/hűtést szeretnénk elérni ez a kombinált megoldás bekerülési költségei magasabbak, mint csak a fűtés rendszer költségei, de hasonló, mint a klasszikus fűtés és légkondicionáló berendezések együtt. Ezen kívül a rendszerhez olyan osztó-gyűjtőket ajánlunk, amely a könnyű szerelésen kívül lehetőséget nyújt a fűtési körök pontos és ellenőrizhető hidraulikai beszabályozására, valamint a helyiségek hőmérsékletének különálló mechanikus vagy automatikus szabályozására.

A falfűtést nagyon gyors szabályozhatósága még értékesebbé teszi. Ennek alapja, hogy a rendszer kis belső átmérőjű csőrendszerében lényegesen kevesebb melegvíz cirkulál a hagyományos fűtési rendszerekéhez képest (pl. a lapradiátoros rendszernek kb. 70%-a), ezért a felfűtési időszak rendkívül rövid. A sugárzó hőt hamar érzékelhetjük a vékony gipszkartonnal fedett fűtőcsövek felől. Ennek a rendszernek további előnye, hogy a falszerkezetet száraz technológiával lehet megszerelni, így elmarad a vakolás.A lemez fűtő-hűtő panel:


A lemezpanel szerkezete a hornyokkal ellátott. Majd a hornyaiba 10 mm átmérőjű oxigén diffúzió ellen védett PE. többrétegű műanyag csövet fektetnek. A csöveket osztókon keresztül csatlakoztatják a kazánhoz, vagy más fűtő-hűtő berendezéshez. A lemezpanelek nagyságát a tervezés alapján a hőszükségletnek megfelelően kell meghatározni. Célszerű a helyiség külső falának belső oldalára vagy mennyezetre, illetve ferde tetőszerkezetre szerelni. A panelt elsősorban a tetőtéri szereléseknél, és a könnyű szerkezetes épületeknél ajánlott alkalmazni. A lemez panel 40×100 cm méretben készül.

Az alábbi kép mutatja, a tetőtér ferde felületén a hőtükörként működő lemezpanelt beszerelve, tetőtéri szigetelésre.
Sikeres regisztráció

A jelszavadat e-mailben kapod meg,
kérlek ellenőrizd a postaládádat!
Az e-mail címedet már korábban regisztráltuk!

Az új jelszavadat e-mailben kapod meg,
kérlek ellenőrizd a postaládádat!
Próbáld később

5 percen belül egy IP címről csak egy regisztrációt fogadunk el. Kérlek próbáld újra később!
Próbáld később

5 percen belül egy IP címről csak egy regisztrációt fogadunk el. Kérlek próbáld újra később!
Hibás ellenőrző kód

Hibás ellenőrző kódot adtál meg, az űrlap elküldése nem sikerült.
Üres e-mail cím...

Kérlek add meg az e-mail címedet,
és próbálkozz újra!
Hibás adatok

Kérlek add meg a helyes e-mail címet
és jelszót, majd próbálkozz újra!
Hibás e-mail cím

A megadott email címmel
nincs regisztrált felhasználónk.
Sikeres módosítás

A személyes adataidat sikeresen módosítottad,
az új adatokat elmentettük.
Hibás e-mail cím

A megadott e-mail cím már foglalt.
Kérlek adj meg egy másik e-mail címet!
Hibás e-mail cím

A megadott e-mail cím formátuma hibás,
kérlek javítsd ki!
Valamit elfelejtettél?

A regisztráció feltétele, hogy elolvasod és elfogadod
az ÁSZF-et és az Adatkezelési Tájékoztatót.

Fel↑